Zwavelaars

De dingen die mij bezighouden

Monday 21 April 2003

Gezellig
Aangezien we iets nodig hebben voor in de tuin, kwamen we vandaag op het idee om even naar de plaatselijke Intratuin te gaan. Dat hadden we beter niet kunnen doen. Het begint al dat de parkeerplaats bijna helemaal vol is en dat er bijna geen winkelwagentjes meer zijn en dan de mensen binnen... Mensen die midden in een pad stil gaan staan zodat niemand er meer langs kan; Rijen voor de kassa's waar je niet vrolijk van wordt en meer ergernissen. We zijn na de aankoop zo snel mogelijk naar huis gegaan en hebben ons voorgenomen om nooit, echt nooit, meer op tweede Paasdag naar een tuincentrum of erger, een woonboulevard te gaan.
[Persoonlijk] Geplaatst door aad om 20:29:24 [permalink]

Sunday 20 April 2003

Funeral top 5
1. Gone too soon - Michael Jackson
2. Carry me - Chris de Burgh
3. These are the days of our lives - Queen
4. Something beautiful remains - Tina Turner
5. Avec le temps - Léo Ferré
[Persoonlijk] Geplaatst door hedy om 16:37:54 [permalink]

Tuesday 15 April 2003

Stupid White Men
Stupid White MenOp Schiphol zag ik het boek Stupid White Men van Michael Moore liggen en heb het de eerste dag van de vakantie gelezen. Ik ben niet vrolijk geworden van de inhoud. Heel de Amerikaanse politiek komt hier naar voren als een volledig door de zakenwereld vercorumpeerde kliek die alleen maar aan zijn/haar eigen bankrekening denkt. Het maakt daarbij niet uit of je “Bush” of “Clinton” heet. Het boek beschrijft ook hoe de lijst met kiezers in Florida in de aanloop naar de presidentsverkiezingen “geschoond” is, wat in ons geval zou betekenen dat iedereen die bijvoorbeeld “Volkert van der G.” heet of op dezelfde dag jarig is niet meer kan stemmen. Allemaal te triest voor woorden en je vraagt je af hoelang dit nog zo door kan gaan. Pluspunt is in ieder geval dat het boek al heel lang een best seller is. Een aanrader.
[Persoonlijk] Geplaatst door aad om 21:40:44 [permalink]
Duitsers
We zijn vorige week een weekje naar Cyprus geweest en voor het eerst vonden we het niet erg dat we soms voor Duitser aangezien werden.
[Persoonlijk] Geplaatst door aad om 21:21:52 [permalink]
Weapons of mass destruction
The Man with the Golden Gun - copyright MGMVolgens Bush is de wereld nu veilig van de massa vernietigingswapens van Saddam, hoewel er tot op dit moment geen gevonden zijn. Behalve vergulde pistolen en machinegeweren. Tja, wat is “mass”? Ik vind een groepje mensen van 5 die met een verguld machinegeweer gedood worden al aardig “mass”. Je krijgt er in ieder geval het predicaat “massamoordenaar” door.
[Nieuws] Geplaatst door aad om 21:19:03 [permalink]