Zwavelaars

De dingen die mij bezighouden

Friday 23 July 2004

Beste ouders
Beste ouders, ik wil graag enkele waarheden aan jullie openbaren. Lees ze goed en neem van mij aan dat ze echt waar zijn!
  • Je kind is niet de slimste
  • Je kind is niet de leukste
  • Je kind is niet de mooiste
  • Je kind laten rennen in bijvoorbeeld een restaurant is uiterst irritant voor anderen
  • Je kind kind met zachte hand opvoeden levert de toekomstige asocialen en criminelen van Nederland
[Persoonlijk] Geplaatst door aad om 23:33:04 [permalink]

Wednesday 21 July 2004

Categorie “man bijt hond”
Weer eens wat anders op nu.nl.
[Nieuws] Geplaatst door aad om 09:48:51 [permalink]

Tuesday 20 July 2004

Honda
De afgelopen tijd heb ik vaak Honda's met uitlaten die teveel geluid maken zien en horen rijden. Honda's die werden bestuurd door typische voorbeelden van niet al te slimme, zich van niets en niemand wat aantrekkende, in het algemeen jonge mannen met zeer kort haar en T-shirts. Het kan volgens mij geen toeval meer zijn; De Opel Manta-rijder van toen, is de Honda-rijder van nu. Als de uitlaat maar veel lawaai maakt wanen ze zich in een Ferarri. Nee, jongens, een kleine auto met een kapotte uitlaat is en blijft gewoon een kleine auto met een kapotte uitlaat.
[Persoonlijk] Geplaatst door aad om 21:34:37 [permalink]

Thursday 15 July 2004

30 jaar geleden
Volgens een bericht op nu.nl wordt de 30 jaar oude Britse serie “Are you being served?” (Hier: “Wordt u al geholpen?” ) geweerd van de Amerikaanse televisie, nadat er klachten kwamen over het taalgebruik van “Mrs. Slocombe”. Zoals:
"It's a wonder I'm here at all. My pussy got soaking wet."
[Nieuws] Geplaatst door aad om 12:14:41 [permalink]

Tuesday 06 July 2004

Stemmen
In het onwaarschijnlijke geval dat er iemand van jullie toevallig op 2 november in het stemhokje mag kiezen tussen Bush en Kerry, kijk dan eerst eens op deze site en laten we hopen dat “W” niet nog eens vier jaar president van Amerika wordt.
[Persoonlijk] Geplaatst door aad om 22:13:44 [permalink]

Monday 05 July 2004

Vakantie
De RET denkt heel simpel: de vakantie is begonnen dus wij gaan ook op vakantie! En dus wordt de vakantie dienstregeling in werking gesteld.

Dat pakweg 75% van de reizigers nog gewoon werkt is de RET ook al die voorgaande jaren nooit opgevallen. Resultaat: metro's en trams die ook in de spits om de 15 minuten rijden en daardoor stamp en stampvol zitten.

Geweldig, dat openbaar vervoer.
[Persoonlijk] Geplaatst door aad om 21:03:51 [permalink]

Sunday 04 July 2004

Begrijpen
Er lijkt weer een mediaconcern te zijn die iets begint te begrijpen van de echte redenen waarom de CD-verkopen teruglopen. Een bericht op nu.nl geeft aan dat BMG goedkope CD's gaat uitbrengen in een soort simpele uitvoering, zonder boekje enzo.
[Nieuws] Geplaatst door aad om 22:14:42 [permalink]