Zwavelaars

De dingen die mij bezighouden

Tuesday 17 August 2004

Trouwens
Op 3 augustus is Zwavelaars 3 jaar geworden.
[Nieuws] Geplaatst door aad om 11:52:08 [permalink]

Thursday 12 August 2004

Magere gekken
Als je als vereniging dit echt meent, maak je je onsterfelijk belachelijk en volstrekt en volkomen ongeloofwaardig en laat je zien dat je zo'n laag IQ hebt dat het woord “dom” een compliment is. Of de leden van de vereniging nu echt zitten te wachten op een Bestuur van dergelijk bedenkelijk laag niveau, waag ik te betwijfelen en het lijkt mij dan ook niet meer dan normaal dat dit voltallige Bestuur zo spoedig mogelijk aan de kant wordt gezet wegens het schaden van de belangen van deze “ADD” vereniging.
[Nieuws] Geplaatst door aad om 16:34:11 [permalink]
Kwee'nie'
Voor mij is de meest opmerkelijke benoeming van de Europese Commissie, die van ItaliŽ voor de post van Justitie. Ik bedoel, Berlusconi heeft de afgelopen jaren volgens mij nu niet echt een beeld van een justitiŽle eerlijkheid getoond.
[Persoonlijk] Geplaatst door aad om 16:20:42 [permalink]

Wednesday 11 August 2004

De bui van 17 juli 2004
Wij zaten op dat moment in Spa en hebben het daardoor niet gezien maar op deze site zijn werkelijk prachtige foto's te vinden van het noodweer van 17 juli.
[Internet] Geplaatst door aad om 10:04:09 [permalink]

Monday 09 August 2004

Tropen
Vandaag volg ik een tropenrooster. Om 7 uur beginnen op mijn werk en zo vroeg mogelijk weer naar huis.
[Persoonlijk] Geplaatst door aad om 07:21:20 [permalink]

Tuesday 03 August 2004

Er zijn genoeg anderen
Ik zocht een klein tuinhuisje / kast voor het opbergen van wat tuingereedschap en bestrijdingsmiddelen. De bouwmarkt en het tuincentrum in de buurt hadden niet iets wat ik zocht. Een bouwmarkt, iets verder, had dat wel. Ik kom daar niet zo graag omdat ik er de laatste twee keer, lang heb staan wachten bij de kassa, omdat de mensen voor mij iets wilde kopen dat niet in de kassa geregistreerd stond...

Ik vond daar echter wel precies het tuinhuisje dat ik zocht. Toen ik wilde afrekenen bleek, natuurlijk, dat hij niet in de kassa bekend was. De kassiere vroeg mij even te wachten, zodat ze kon opzoeken wat de prijs was. “Hoe lang gaat dat duren?” vroeg ik. “O, een minuutje of 10!”, zei ze vrolijk. Waarop ik de spullen liet staan, vriendelijk afscheid nam en de winkel uitliep.

Na wat zoeken heb ik ergens anders precies zo'n tuinhuisje gevonden.
[Persoonlijk] Geplaatst door aad om 20:38:23 [permalink]