Zwavelaars

De dingen die mij bezighouden

Monday 18 July 2005

Who?
Een oude grap in een nieuw jasje.
[Internet] Geplaatst door aad om 12:51:40 [permalink]

Thursday 14 July 2005

De Staatsman en de Hofnar
Op nu.nl:
LUXEMBURG - De economie in Nederland draait het slechtste van alle 25 landen in de Europese Unie. Geen ander land zag de welvaart in het eerste kwartaal 0,5 procent dalen vergeleken met een jaar eerder. Alleen ItaliŽ (min 0,2 procent) en Malta (min 0,1 procent) komen in de buurt.
Ook zo benieuwd wat onze Staatsman en zijn Hofnar hierover te vertellen hebben? Ze zeggen vast dat het in 2006 allemaal beter zal worden.
[Nieuws] Geplaatst door aad om 18:53:37 [permalink]

Wednesday 13 July 2005

Dienstmededeling
Zeer, zeer trouwe lezers zullen wellicht gemerkt hebben dat ik al sinds enige tijd de mogelijkheid tot reageren voor “niet-ingelogden” uitgezet heb. Ik werd een beetje moe van de spammers die toch nog langs de filters glippen en de tijd die nodig is om ze weer te verwijderen wil ik liever aan leukere dingen besteden.
[Nieuws] Geplaatst door aad om 07:52:38 [permalink]

Tuesday 12 July 2005

Pas je op?
“Zal je oppassen, jongen, dat je geen ongeluk krijgt?”
“Ja, moeder, ik zal voorzichtig zijn, tot vanavond!”
Zo ongeveer zou het gegaan kunnen zijn in Leeds, op woensdag 7 juli, toen een zelfmoordernaar 's ochtends thuis afscheid nam en naar Londen vertrok.
Ongerust belde zijn moeder in de loop van de dag naar de politie toen ze de eerste berichten over de bomaanslagen hoorde.
[Nieuws] Geplaatst door aad om 20:02:13 [permalink]
Opgeven
Toen ik vorige week Tony Blair op TV zijn reactie zag geven op de bomaanslagen in Londen, meende ik een echt ontroerde en geschokte man te zien. Het kan natuurlijk zijn dat hij een top acteur is. Waarschijnlijk heeft hij daar inderdaad wel talent voor. Kent hij de trucjes om goed op TV over te komen. Heeft hij al een jaar geoefend op een soortgelijke verklaring. Maar toch...
Bij het zien van de verklaring die Balkenende op die dag gaf, liepen de rillingen van afgrijzen over mijn rug. Daar zie je iemand die geen enkele uitstraling heeft, geen echte betrokkenheid laat merken en ondanks alle pogingen van zijn media-trainer overkomt als een computer die een bericht voorleest. Ik heb het een minuut volgehouden en schakelde toen snel over. De Staatsman Balkenende is wederom door de mand gevallen.
[Nieuws] Geplaatst door aad om 17:19:00 [permalink]