Zwavelaars

De dingen die mij bezighouden

Friday 27 July 2007

Fiets
De oerfiets is helemaal hip in de VS.
[Nieuws] Geplaatst door aad om 16:16:11 [permalink]

Tuesday 10 July 2007

Haringen
Het is elk jaar hetzelfde. De leiding van de RET, waar je klaarblijkelijk alleen mag werken als je IQ niet hoger dan 55 is, heeft afgelopen weekeinde de vakantiedienstregeling weer in gebruik genomen. Dat is eerder dan de vakanties in deze “regio midden” ook werkelijk starten. De gevolgen zijn te raden. Aangezien de metro mijn station in de spits maar viermaal per uur aandoet, puilen de rijtuigen uit. Vorig jaar werden de metrostellen nog verlengd tot vier rijtuigen maar dat heeft men dit jaar maar achterwege gelaten. Het wordt dus proppen, de komende weken.

Natuurlijk is de datum van de overgang naar de normale dienstregeling weer zodanig dat er nog een paar weken volgens de vakantiedienstregeling gewerkt wordt.

Hoe verzin je het? Je moet toch echt wel helemaal gestoord zijn.
[Persoonlijk] Geplaatst door aad om 17:12:00 [permalink]

Monday 02 July 2007

Brak
Al sinds vrijdag wat grieperig; Zware ledematen, koorts en moe waardoor ik bijvoorbeeld zaterdagavond al om 9 uur in bed lag om pas zondag om een uur of een in de middag op te staan. Voel mij niet echt ziek maar als ik gezeten heb, opsta en begin met lopen voel ik mij net 80. Het gaat gelukkig langzaam wat beter.
[Persoonlijk] Geplaatst door aad om 23:23:05 [permalink]