Zwavelaars

De dingen die mij bezighouden

Tuesday 25 March 2008

Gekko - 2
De gekko had thuis een heel verhaal verteld over de tunnel van het Licht die sappige motjes naar hem bracht. Niet iedereen had hem geloofd. Na het nodige praten was het hem gelukt om vier andere gekko's mee te krijgen. Vier potentiŽle gelovigen die vanavond met hem optrokken.
Dezelfde muur. Dezelfde plaats. Hij had zelfs dezelfde bewegingen gemaakt als gisteren om de god van het witte licht gunstig te stemmen maar tot nu toe was er geen tunnel van wit licht te zien. De andere vier gekko's begonnen te morren...
[Persoonlijk] Geplaatst door aad om 18:00:00 [permalink]

Monday 24 March 2008

Gekko - 1
Onze vakantie op La Palma hebben we doorgebracht in een leuke bungalow met uitzicht op de Atlantische Oceaan. 's Avonds kwamen gekko's kijken of er nog insecten waren. Ingrid had deze beestjes nog niet eerder zo goed kunnen bekijken. Ik gebruikte mijn zaklantaarn om er een beter zichtbaar te maken. Al heel snel, ging een motje richting de lichtplek op de muur waar de gekko zat. Ik liet de lichtbundel net voor de gekko staan. Binnen een minuut zat het motje op die plek en werd door de gekko opgegeten. Binnen een paar minuten onderging een tweede motje hetzelfde lot. Ik vond dat ik toen wel weer genoeg in de natuur ingegrepen had en doofde de zaklamp.
[Persoonlijk] Geplaatst door aad om 21:18:28 [permalink]