Zwavelaars

De dingen die mij bezighouden

vrijdag 26 september 2008

Waar?
Fortis:Here today. Where tomorrow?
[Nieuws] Geplaatst door aad om 13:38:27 [permalink]

donderdag 25 september 2008

Buren
Afgelopen zondag was er bij ons een “straat BBQ”. Een mooie gelegenheid voor ons om de andere mensen in onze straat te ontmoeten. Natuurlijk hadden we in de afgelopen zes maanden dat wij er nu wonen met vooral met de meer direkte buren kennisgemaakt. De meerderheid kenden we echter alleen van gezicht of helemaal niet.
Het was gelukkig droog en de opkomst was groot. Niet alleen bestaande bewoners maar ook de mensen van wie wij het huis gekocht hadden, waren aanwezig. Ook twee gezinnen die n?t een huis gekocht hadden maar er nog niet wonen waren aanwezig. We hebben een hele leuke avond gehad en kunnen blij zijn met onze straatgenoten.
[Persoonlijk] Geplaatst door aad om 08:29:58 [permalink]

maandag 01 september 2008

Traag
Zaterdag, na thuiskomst van een feestje, zaten we nog even te zappen en zagen zo de laatste 10 minuten van een soort zombie film met o.a. Dennis Hopper. Ook in deze film (was wel een soort parodie) was het weer als vanouds; Hoewel de zombies traag en wat stram lopen en de “levende” mensen hard wegrennen, weten de zombies toch altijd deze vluchtenden te verschalken.
[Nieuws] Geplaatst door aad om 17:19:00 [permalink]