Zwavelaars

De dingen die mij bezighouden

Nieuw kerstverhaal

(22:33:38 12/09/02 door Nieuws)
KerstmanNet als in 2001, start ik weer een “kerstketting verhaal”. Het resultaat uit 2001 van de gezamelijke inspanningen van de diverse webloggers is hier te vinden.

De bedoeling is dat iedereen een stukje aan het verhaal plakt en het weer verder stuurt. Diegene die het verhaal op maandag 23 december in zijn bezit heeft, stuurt het weer retour naar mij: aad(apeding)zwavel.com. Ik zal het verhaal, indien nodig, afmaken en op 25 december hier publiceren op Zwavelaars.

Spelregels:
Stuur het verhaal na een dag weer verder met of zonder toevoeging.
Stuur mij een mailtje wie het verhaal onder zijn beheer krijgt! Hierdoor kan ik in de gaten houden waar het verhaal is!
Maak je toevoeging niet openbaar.
Maak de inhoud niet te “fantastisch” maar zorg dat het een beetje
realistisch blijft.
Geef met je naam / email-adres aan welk deel je hebt toegevoegd.
Stuur het verhaal op maandag 23 december terug naar aad(apeding)zwavel.com

Een Kerstverhaal
De winter was vroeg begonnen dit jaar. Emily hield niet van de winter. Het was het seizoen waar iedereen begon te zeuren over wintersport of, nog erger, de Elfstedentocht. Dat was niets voor haar. Ze hield van de zomer. Lekker in de zon zitten als het buiten 20 graden of warmer is. Heerlijk. De enige reden waarom ze niet naar een warm land ging emigreren was kerstmis. Ze hield nog meer van kerstmis dan van de zomer. De gezelligheid, het eten en drinken, het mooi maken van het huis en de hele sfeer vond ze het leukste van het hele jaar! Ze had een keer kerstmis gevierd in Thailand en dat was haar niet bevallen. Een kerstboom bij tropische temparaturen kan gewoon weg niet. Nee, bij kerstmis hoort sneeuw.

Ze had dit jaar jammer genoeg een speciale kerstmis te vieren. Haar “familie” had haar gevraagd om een etentje te organiseren. Weigeren kan natuurlijk niet hoewel ze er alles voor over had om er onderuit te komen. Nee, ze zou kerstmis moeten vieren met vijf mensen die ze “vrienden” noemde maar het liefst nooit meer zag. Met tegenzin begon Emily na te denken over het kerstfeest dat ze zou gaan organiseren.
{ aad(apding)zwavel.com / http://www.zwavel.com/~zwavelaars }
Als eerste in de rij heb ik Verbal Jam gevraagd hier aan mee te doen...

Update: helaas kan hij door omstandigheden hier niet aan mee doen. Ik heb inmiddels iemand anders gevraagd...


Reacties

Peter

Aha, ik was dus tweede keus :-)

Ik sta op het punt mijn bijdrage door te sturen aan mijn jonge blogvriend Ramon van 'Ach Het Is Wat' en ben net zo benieuwd als jij naar het uiteindelijke resultaat.

(12/12/02 16:42:28)
aad

Da's mooi! Ik ben namelijk reuze benieuwd wat Emily allemaal met kerstmis gaat doen ;-) We zullen het op eerste kerstdag weten....

(12/12/02 22:09:31)

Geef reactie

Dit bericht is gesloten. Hierdoor zijn reacties of stemmen niet langer mogelijk.